Eventet

Koncerte

Shkodra Jazz Festival

Konstantinos Argiros

Laura Pergolizzi

Java egjiptiane

Gjirokastra Rocks Festival

Orkestra Simfonike e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit

Evente

Kinema

MEG 2: THE TRENCH

MISSION: IMPOSSIBLE – DEAD RECKONING PART ONE

SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE

HAUNTED MANSION

Panaire

29^ Panairi Ndërkombëtar i Tiranës

HOST The Balkans

Build and Live Smart

Seminare

Kurs falas i meditimit

Prezantimi i Librit Koshienca. Seminar per vetezhvillim dhe vetedijesim

Tirana Open Tech

KONFERENCA VIRTUALE E ZHVILLIMIT TË Softuerëve Tiranë , Shqipëri

LEAPin Albania 2023

Painting workshop & Welcome drink

We love Science

Follow by Email
YouTube