29^ Panairi Ndërkombëtar i TiranësNe jemi të emocionuar t’ju ftojmë të merrni pjesë në ekspozitën e ardhshme që i dedikohet kryesisht Bujqësisë, Turizmit dhe Ndërtimit në Shqipëri. Si industritë më të forta të vendit, këta sektorë luajnë një rol vendimtar në ekonominë e vendit, duke kontribuar në gati 40% të PBB-së së tij. Me një normë të fortë rritjeje dhe një qeveri shumë mbështetëse, tani është koha e përkryer për të shfrytëzuar potencialin e këtyre tregjeve dhe për të shfaqur produktet dhe shërbimet tuaja për një audiencë të ndryshme klientësh.

Ekspozita ofron një mundësi unike si për kompanitë vendase ashtu edhe për ato të huaja për t’u rrjetuar, shkëmbyer ide dhe njohuri, promovuar inovacionin dhe për të rritur tregtinë dhe investimet. Duke ekspozuar në këtë ngjarje, ju do të keni mundësinë të takoheni me klientët potencialë, të krijoni marrëdhënie të reja biznesi dhe të krijoni një ndikim të qëndrueshëm në rajon. Pavarësisht nëse jeni një korporatë e madhe, një biznes i vogël ose një startup, kjo ekspozitë është platforma ideale për ju që ta çoni kompaninë tuaj në një nivel tjetër.

Këtë vit, ne jemi të përkushtuar për të maksimizuar vlerën për ekspozuesit tanë përmes një modeli të strukturuar partneriteti që shfrytëzon fuqinë e organizatave kryesore të medias, udhëtimeve dhe rrjeteve në Shqipëri dhe më gjerë. Kjo do t’u sigurojë ekspozuesve mundësi të marketingut, rrjetëzimit dhe shitjes së produkteve shumë efektive, duke u mundësuar atyre të arrijnë qëllimet e tyre të biznesit.

Pra, shënoni kalendarët tuaj për 6 deri në 9 Dhjetor 2023 dhe bashkohuni me ne në Pallatin e Kongreseve në Tiranë, Shqipëri me një sipërfaqe prej gati 10.000 m2. Mos e humbisni këtë mundësi për të qenë pjesë e një industrie dinamike dhe në rritje dhe për të dhënë një ndikim pozitiv në ekonominë e rajonit. Ne mezi presim t’ju mirëpresim në ekspozitë dhe të punojmë së bashku për të arritur qëllimin tonë të përbashkët për të promovuar rritjen dhe zhvillimin në këto industri.

Ju lutemi gjeni informacione të mëtejshme këtu të bashkangjitur dhe gjithashtu mos harroni të ndiqni për përditësime: https://www.klikekspogroup.com/tirana-fair/

Follow by Email
YouTube