Gjirokastra Rocks FestivalGushti do të vij plot surpriza në Gjirokastër !

Për ju, “Gjirokastra Rocks Festival” do të dhurojë një atmosferë fantastike me zëra si Eugent Bushpepa, Offchestra dhe Bojken Lako!!

Mos mungoni në 25 Gusht, Odeoni, Pazari Gjirokastër!

Follow by Email
YouTube