HAUNTED MANSIONGabbie, një nënë beqare, punëson një guide turistike, një psikike, një prift dhe një historian për të ndihmuar në ekzorcimin e shtëpisë së saj të sapo blerë pasi zbulon se është e pushtuar nga fantazmat.

Titulli origjinal: Haunted Mansion
Filmi fillon: 27.07.2023
Zgjatja e filmit: 122 Minuta
Shteti/Viti: USA/2023
Lloji: Komedi, Dramë, Familjar
Aktorë: Jamie Lee Curtis, Rosario Dawson, Winona Ryder, Jared Leto, Dan Levy, Owen Wilson, LaKeith Stanfield, Danny DeVito
Regjisori: Justin Simien
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available
Follow by Email
YouTube