Konstantinos ArgirosNë një vendndodhje historike me një panoramë fantastike, do të organizohet koncerti më i paharrueshëm.

Bëhuni gati për një eksperiencë të paharrueshme nën tingujt e repertorit fantastik të këngëtarit të mirënjohur dhe të dashur grek, Konstantinos Argiros tek Kalaja e Gjirokastrës.

Data 13 gusht do të jetë nata më e bukur e jetës tuaj!

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available
Follow by Email
YouTube