KultArtKy aktivitet është një nga stacionet e sezonit veror “KultArt” 2023, organizuar nga Ministria e Kulturës, që çon artin e kulturën atje ku është publiku! Artistët dhe akrobatët emocionuan publikun e madh e të vogël të cilët i pritën me duatrokitje e buzëqeshje.

12 Korrik – Velipojë “Shatërvani”

16 Korrik – Sarandë “Shëtitorja”

19 Korrik – Shkodër “Shatërvani”

2 Gusht – Shirokë “Sheshi Qendër”

9 Gusht – Shëngjin “Këndi i lojërave pedonale”

10 Gusht – Spille “Te plazhi”

15 Gusht – Vlorë “Sheshi i lodrave Lungo Mare”

23 Gusht – Durrës “Sheshi Iliria”

Follow by Email
YouTube