Kurs falas i meditimitPo kërkoni horizonte të reja dhe vetë-zbulim? Provoni zgjimin e energjisë së brendshme të Kundalinit në 21 ditë me kursin falas të meditimit të udhëhequr nga Sahaja Yoga.

Follow by Email
YouTube