Laura PergolizziLP (Laura Pergolizzi) eshte nje artiste e famshme dhe e sukseshme si kengetare popi dhe teksshkruese, e njohur masivisht per kengen  LOST ON YOU.

Ne 2012 ajo lancoi albumin e saj te pare  INTO THE WILD dhe ne 2015 ajo pati nje ngritje te madhe me albumin LOST ON YOU dhe me kengen po me te njejtin emer, e cila akoma eshte nje hit ne mbareboten bashke me kengen MUDDY WATERS.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available
Follow by Email
YouTube