LEAPin Albania 2023LEAP synon të bashkojë disa folës motivues, të cilët do të ndajnë përvojat e tyre të jetës dhe do të motivojnë të rinjtë për të arritur qëllimet e tyre.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available
Follow by Email
YouTube