MISSION: IMPOSSIBLE – DEAD RECKONING PART ONEEthan Hunt dhe skuadra e tij IMF duhet të gjejnë një armë të rrezikshme para se të bjerë në duar të gabuara.

Titulli origjinal: Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One
Filmi fillon: 08.07.2023
Zgjatja e filmit: 156 Minuta
Shteti/Viti: USA/2022
Lloji: Aksion, Aventure, Triller
Aktorë: Tom Cruise, Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby
Regjisori: Christopher McQuarrie
Distributori: Constantin Film

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Blij bileten
7.00
Unlimited
Follow by Email
YouTube