OPPENHEIMERHistoria e shkencëtarit amerikan J. Robert Oppenheimer dhe roli i tij në zhvillimin e bombës atomike.

Titulli origjinal: Oppenheimer
Filmi fillon: 20.07.2023
Zgjatja e filmit: 180 Minuta
Shteti/Viti: USA, GBR/2023
Lloji: Biografi, Dramë, Histori
Aktorë: Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh
Regjisori: Christopher Nolan
Distributori: UIP-B.V.
Follow by Email
YouTube