Prezantimi i Librit Koshienca. Seminar per vetezhvillim dhe vetedijesimNese e ke vendosur qe nuk do te jetosh me ne nje version qe nuk po te sherben atehere i gjithe ky event do te tregoje rrugen e re

Follow by Email
YouTube