World of DanceWorld of Dance është kampionati më i madh mbarëkombëtarë i kërcimit Urban me fokus Street Dance. Kërcimi prezent i epokës New Age Choreography.

Kampionati do të përfshij grupe dhe kërcimtarë vendas dhe të huaj , si nga Ukraina, Itali, Spanjë, Hungari etj.
Ky kampionat do të ketë një larmi të madhe grupesh ( Junior dhe Team division) si dhe konkurent të kategorisë Upper që konkurojnë me njëri-tjetrin.

Follow by Email
YouTube